‘Als ik heel eerlijk ben is het pas écht af als jij er iets mee doet. Dat heb ik niet in de hand. Het staat los van mij.’ Zo eindigt mijn boek ‘Zo simpel is het dus wél. 15x weerstand overwinnen.’  Juist daarom vind ik het ontzettend tof om reacties te lezen.

Blogs

Zoals het avontuur van Barbara Pavinati.

En Jantien Klein Ikink die mij als stoere vrouw ziet en nu ook de andere kant heeft leren kennen.

Recensie NBD Biblion

‘Met humor en zelfkennis omschrijft auteur Linda Commandeur haar weg als het gaat om het vinden van werk en het uitoefenen van je passie. Een energieke vrouw vol ideeën die na tegenslagen bij zichzelf te rade gaat. Alles wat zij bij het ontwikkelen van nieuwe wegen tegenkomt aan weerstand, mentale blokkades, oude gedragspatronen en onzekerheden legt zij onder de loep en deelt dit met de lezer. Een luchtige beschrijving in vijftien stappen, een inleiding (stap 0) en met directe vragen aan de lezer. Haar eigen weg wordt afgewisseld met voorbeelden uit de praktijk van anderen, boekentips en zelfgemaakte foto’s. Met twee benen op de grond concludeert zij onder meer dat onzekerheid mag bestaan naast zelfvertrouwen. Een zelf uitgegeven, gebonden boek dat prikkelt en energie geeft. Een klein nadeel in een verder speelse lay-out is de leesbaarheid van de lichtgedrukte letters op de bladspiegel.’ – Marianne Jans

Reacties via Facebook, mail en WhatsApp. Een kleine bloemlezing.

‘Dapper, eye opener, werk aan de winkel, herkenbaarheid (ik wil ook vaak rechts terwijl echt iedereen links gaat), is het dan echt zo simpel? Top geschreven!’ – Jarno

‘Dat je dan om half 8 in de ochtend al een boek leest omdat …omdat…het fijn leest en het enorm herkenbaar is!’ – Lieneke

‘Ik zit hier ontroerd op de bank. Zoveel herkenning en ook weer zoveel niet. Ik ga het zeker vaker lezen, herlezen en meenemen…’ – Brenda

Rutger Addink Zo simpel is het dus wel

‘Eindelijk heb ik tijd gevonden om er echt voor te gaan zitten en heb het zo ongeveer in één ruk uitgelezen, je boek! Ik vind het schitterend! Je energie spat van de pagina’s af. Ik voel je noodzaak om dit verhaal te delen. Het roept bij mijzelf vragen op, waar ik eens even over na moet gaan denken. – Jeanette
Tweet Arjan Klein Nibbelink
‘Johooo wat leuk om dat cadeau in mijn brievenbus aan te treffen! Heel mooi verpakt ook. Ik werd al verliefd op hoe je kaft gesneden is en dat er dan een gele binnenkant te zien is aan het randje! Wat een oog voor detail, wat een leuke smaak, mooie beelden en tekeningen en letters!’ – Sanne

‘Ik heb je boek uit! Ik vind het super mooi geschreven en het leest heel gemakkelijk, ook herkenbaar (…) Het suffe is wel dat ik nu zelf van de leg ben (…) Ik word zelf met de neus op de feiten gedrukt: ben ik nu wel echt aan het doen waarvoor ik bedoeld ben (nee, schreeuwt mijn stemmetje steeds).’ – Marjolijn

‘Met veel plezier je boek als een soort van cadeautje uit gepakt. Heb net een kwartiertje zitten lezen. Bewegen is het tegenovergestelde van vastzitten… hahaha erg leuk, en dichtbij geschreven en misschien lijken wij wel op elkaar in sommige dingen…. Vooral knap en mooi hoe je het bij jezelf houdt, Gewoon Commandeur… en heel erg vanuit je gevoel en kwetsbaarheid.’ – Otto (die vervolgens boeken cadeau doet aan zijn relaties: wat een mooi compliment!)

Overige reviews

En bekijk ook de reviews op Bol.com

Ja, ik wil dat boek!