Verlanglijstje - Gewoon! Commandeur

Verlanglijstje


Iedereen zou een verlanglijstje moeten hebben! Wanneer ik deel wat ik wil, dan is het voor jou makkelijker om mij te helpen. Of om iets van waarde terug te geven, wanneer ik iets voor je heb gedaan (waardebepaling achteraf).

Waar maak je mij blij mee?

Geld: Ik stuur graag een factuur (geef het bedrag door en vermeld of het inclusief of exclusief BTW is).

Hulp: iemand die helpt met de distributie van mijn nieuwe boek Zo simpel is het dus wél. En natuurlijk mensen die het willen kopen! Het komt uit op 26 november a.s.

Hulp: Drukker(s) die eenmalig een magazine of boek willen drukken (onderwerp: bijzondere Achterhoekers) – Dankjewel Senefelder Misset voor drukken van Er is genoeg! Ik heb nog een idee, dus welke drukker volgt?

Hulp: Organisaties die 10 tot 50 exemplaren (meer mag altijd) van mijn boek Modern naoberschap: hype of houvast willen afnemen.

Cadeautje: een tandemvlucht met parapente of deltavlieger Dankjewel Wilfred van Achterhoek Paraglyding!

Cadeautje: een abonnement van Chocstar (mmm…)

Cadeautje: een nationale saunabon

Cadeautje: paar dagen in een huisje in de natuur om rustig te kunnen werken/schrijven of een heerlijke rustige plek waar ik mijn camper neer kan zetten

Hulp: ik kom graag spreken op evenementen. Ik hou een verhaal (met veel interactie) over de thema’s die raken aan modern naoberschap, waarmaken van je dromen, de netwerksamenleving en de deeleconomie.

Hulp: breng me in contact met gemeenten, woningcorporaties, welzijnsinstellingen die hulp kunnen gebruiken bij het omgaan met een veranderende rol in de samenleving en het faciliteren van bewonersinitiatieven.

Copyright
Gewooncommandeur.nl
Site door Niice Digital Marketing